Fördelar med att arbeta för Primana Care

Goda villkor

En av våra största prioriteter är att alltid erbjuda villkor som gynnar konsulten. Med våra trygga avtal och konkurrenskraftiga löner så kan du som sjukvårdskonsult känna dig trygg. Vi vill att våra konsulter ska känna sig nöjda med deras val att jobba vi oss.

Lukrativa uppdrag

Väljer du att jobba via oss så får du även många valmöjligheter och självklart som passar dina preferenser. Vi jobbar över hela Sverige och har lukrativa uppdrag runtom i hela landet hos ett flertal olika arbetsgivare, även om det gäller korta eller långa perioder.

Smidig bemanning

Trestegs processen som visas här nere ser till att din ansökan går snabbare än i vanliga fall. Vi ser till att du får dom uppdragen som matchar dina krav och villkor. På Primana care strävar vi efter att göra det så enkelt och smidigt för dig som konsult.

Hur fungerar det?

1

Du skickar in en intresseanmälan med dina önskemål och behov samt handlingar som CV och referenser. Du blir sedan kontaktad av en handläggare.

2

Vi matchar dig med den arbetsgivare och uppdrag som passar just dina behov och önskemål.

3

När både du och arbetsgivaren ger oss ett godkännande så erhåller du en bokningsbekräftelse med all information gällande uppdraget, vi finns med dig hela vägen.

Intresseanmälan

Bifogad fil